tag:blogger.com,1999:blog-7636321081125073756.post7361693575216354438..comments2023-12-28T12:58:20.707+02:00Comments on Papile mofturoase: Chec din făină de soia cu ștevie dulcemofthttp://www.blogger.com/profile/17245597679384583853noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7636321081125073756.post-5211375954538334962011-12-17T17:38:51.691+02:002011-12-17T17:38:51.691+02:00Din ce ai scris, rezulta ca ai inteles perfect ord...Din ce ai scris, rezulta ca ai inteles perfect ordinea, adica se respectă ordinea clasicei retete de chec, adica albusurile batute spuma se incorporeaza la final, la aluatul din gălbenusuri si restul ingredientelor. Exact ca in reteta de pe blog! Laptele se adauga peste galbenusuri, bineinteles. Sa ai pofta!Raahttps://www.blogger.com/profile/06871758002981303074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7636321081125073756.post-47181176899001808512011-12-17T13:54:04.874+02:002011-12-17T13:54:04.874+02:00Buna! As dori sa incerc reteta, dar nu am inteles ...Buna! As dori sa incerc reteta, dar nu am inteles exact ordinea ingredientelor. Galbenusurile si celelalte ingrediente de amesteca separat cu celelalte ingrediente, dupa care se adauga amestecul rezultat peste albusuri? Si laptele de amesteca cu galbenusurile? Arata foarte bine si as vrea sa incerc, dar nu vreau sa gresesc reteta. Multumesc anticipat!Cristinanoreply@blogger.com