Un aperitiv delicios şi sănătos, bogat in Omega 3.
Ingrediente:
100 g de icre sărate de hering * 350 ml de ulei de floarea soarelui * zeama unei jumătăţi de lămâi * 50 ml apă carbogazoasă * 1 ceapă
Pentru prepararea salatei de icre cel mai indicat este să folosiţi mixerul.
Merge şi cu telul, dar durează cel puţin de două ori mai mult şi vă mai alegeţi şi cu o mică febră musculară. Orice aţi folosi, merită la final.
Scurgeţi icrele de zeama în surplus, adăugaţi treptat uleiul, zeama de lămâie şi apa carbogazoasă. Amestecaţi continuu. La final adăugaţi ceapa tăiată cât mai fin şi mai mixaţi 2 minute.
Serviţi salata de icre pe paine taraneasca, cu feliuţe de gogoşari la oţet, măsline şi multă ceapă. Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu