Ingrediente:
300 g de tofu cu chimen * 500 g de pălării de ciuperci champignons * 3 ardei grași * 2 cepe medii * 1 lingură de oregano uscat * 1 lingură de pastă de ardei iute * 1 linguriță de curry * 2 linguri de semințe de muștar * 2 lingurițe de sos de soia * bețe de frigărui * 3 linguri de ulei de măsline
Taie cepele în patru, desfă-le frunzele și asezonează-le cu pudra de curry.
Pălăriile de ciuperci și ardeii grași tăiați în pătrațele de 2-2,5 cm condimentează-le cu sosul de soia și cu boabele de muștar.
Brânza tofu taie-o în felii de 1/2 cm grosime și 2,5 cm lățime și marineaz-o cu pasta de ardei iute pentru 5 minute.
Aranjează legumele pe bețele de frigărui, presară-le cu oregano uscat și prăjește-le cu capac într-o cratiță din inox unsă cu uleiul de măsline, pentru 15 minute pe o parte și 10 minute pe cealaltă parte.
Servește-le alături de rondele de dovlecel și vânătă rumenite pe grill, mujdei aprig și salată de roșii, ardei gras și ceapă.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu