vineri, 4 aprilie 2014
Tagliatelle cu cerneală de sepie, midii, ardei iute și roșii cherry
Ai rămas în pană de idei și vrei o cină (aparent) mai sofisticată (poate ai de impresionat pe cineva)?
Strânge repede ingredientele, că avem treabă.
Fierbe 300 g de tagliatelle proaspete cu cerneală de sepie conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Călește la foc mic o ceapă roșie tăiată julien, un ardei iute roșu tăiat feliuțe și 2 caței de usturoi zdrobiți.
Când ceapa s-a rumenit ușor, adaugă-i midiile decongelate (250 g), spălate și uscate. Lasă 15 minute pe foc.
Stoarce o felie groasă de lămâie, adaugă roșiile cherry tăiate pe jumătate și toarnă un pahar de vin alb demisec peste fructele de mare .
Când ceapa s-a caramelizat, iar midiile sunt ușor rumenite, adaugă pastele strecurate, dar și puțină apă în care au fiert, pentru un plus de savoare.
Se servesc cu un pahar de vin demisec și o melodie în surdină.
Să ai poftă!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
sosul da gust pastelor si nu invers
Trimiteți un comentariu