Ingrediente:
1 kg de champignons fierte * 5 căței de usturoi * 6 cepe roșii * 5 linguri de untură de rață sau ulei de măsline * 1 linguriță de cimbru uscat * 2 lingurițe de boabe de muștar * 1 linguriță rasă de piper negru * 1 legătură de mărar proaspăt * 4 linguri de oțet balsamic * 2 linguri de zahăr brun * 1 linguriță de sare grunjoasă* hârtie de copt
Încinge cuptorul. Îmbracă o tavă mică de cuptor cu hârtie de copt. Unge-o cu untură de rață topită.
Așază în tavă ciupercile fierte și scurse bine, cepele tăiate în feliuțe mai groase, boabele de muștar, cimbrul, usturoiul pisat , zahărul brun, oțetul balsamic, mărarul proaspăt tăiat fin și sarea grunjoasă.
Bagă tava în cuptor pentru 1h, în partea de mijloc, la foc mediu spre maxim. Întoarce ciupercuțele din când în când, ca să se rumenească frumos pe toate părțile.
Servește-le înecate în mujdei de usturoi cu iaurt și mult mărar verde. Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu