marți, 24 aprilie 2012

Supă iute cu tăieței și champignons


Încearcă acest preparat delicios care iti va încălzi simțurile și te va relaxa instantaneu.

Ingrediente(2 porții):
50 g de tăieței instant * 10 ciuperci champignons * 1 lingură de ulei de măsline cu ardei iute * 30 g de varză tăiată fideluță  *  1 lingură de ghimbir ras * 3 linguri de sos de soia * 1 linguriță de pudră de usturoi * 2 fire de ceapă verde * 1 linguriță rasă de piper negru * 2 lingurițe de semințe de susan * 800 ml apă plată * sare de mare

 



Împarte frățește tăiețeii instant în două castroane. Presară pe deasupra lor pudră de ghimbir, piper, pudra de usturoi și ceapă verde.



Prăjește semințele de susan pentru 1 minut în uleiul încins. Stinge-le cu sosul de soia, peste care adaugi ciupercile tăiate în felii subțiri și varza fideluță. Călește-le circa 3-4 minute la foc mare, amestecandu-le mereu.


Adaugă apa plată și lasă-le să fiarbă până ating punctul de fierbere. Potrivește-o de sare și toarn-o peste tăiețeii din castroane, folosindu-te de un polonic.


Las-o să se odihnească 5 minute, după care agit-o cu o lingură și servește-o imediat. Pentru un plus de savoare poți să o servești cu extra sos de soia. Poftă bună!

Niciun comentariu:

Print Friendly and PDF