duminică, 20 mai 2012

Șnițele din pleurotus


Încearcă aceste șnițele din carne vegetală, ușoare și pline de savoare.

Ingrediente:
500 g de ciuperci pleurotus * 200 g de pesmet  * 3 ouă * o linguriță de sare * o linguriță rasă de piper negru * 1 linguriță de condiment de șaorma * 200 ml de ulei pentru prăjit * hârtie de copt

 



Spală bine ciupercile sub jet de apă rece. Asezonează-le cu sare, piper și condimentul de șaorma.

Îmbracă tava de cuptor cu hârtie de copt și unge-o cu ulei.

Trece fiecare ciupercă prin ou bătut cu un praf de sare, prin pesmet și așază-le în tavă.


Coace-le în cuptorul încins le foc maxim, pentru 20 de minute pe o parte și 10 pe cealaltă.


Servește-le simple sau cu garnitură de piure de spanac. Poftă bună!

Niciun comentariu:

Print Friendly and PDF