Ingrediente:
2 lipii medii * 1 hering afumat * 1 ardei iute * 1 ardei kapia verde mic * 8 ciuperci champignons fierte și stoarse * 5 cm de praz * 6 măsline negre * 8 linguri de suc de roșii * 2 lingurițe rase de oregano * 200 g de mozzarella * jumătate de lămâie
Încinge cuptorul. Pregătește 2 tăvi mari de cuptor. Așază lipiile în ele. Unge-le cu câte 4 linguri de suc de roșii pe fiecare. Presară câte o liguriță de oregano pe fiecare. Urmează rândul brânzei, tăiată în felii subțiri, peștele rupt în fâșii subțiri curățat de piele și oase, ciupercile tăiate în feliuțe subțiri, ardeii și prazul în rondele.
Coace-le în același timp, la foc maxim, la mijloc și în partea cea mai de sus a cuptorului . Schimbă-le poziția după 10 minute și mai lasă-le incă 5 minute. Taie-le cu un cuțit special de pizza și servește-le imediat, alături de o cană de ceai negru cu mentă, miere și lămâie. Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu