miercuri, 23 ianuarie 2013

Tartine din pâine integrală cu dovleac copt, telemea de capră, usturoi și oregano


Altfel de bruschette. Dacă-ți pică musafiri neanunțați, fă repede tartinele astea: țin de foame, sunt gustoase, unde mai pui că o sa primești complimente pentru cât de bine, ingenios și repede gătești :)

Ingrediente:
300 g de dovleac copt * 4 felii de pâine integrală * 75 g de telemea de capră * 2 lingurițe de oregano * 3 căței de usturoi * 50 ml de ulei de măsline extra virgin * sare grunjoasă sau de mare * piper





Taie feliile de pâine pe jumătate și așază-le într-o tavă de cuptor. Stropește-le cu ulei de măsline. Presară pe fiecare felie usturoi tăiat mărunt, felii de dovleac copt, telemea rasă de capră, oregano, sare și piper.



Coace-le în cuptorul încins, în partea cea mai de sus, circa 10 minute la foc maxim. Poftă bună!


 

Niciun comentariu:

Print Friendly and PDF