Ingrediente:
1 vânătă medie * 2 dovlecei mici * 4 morcovi * 1 lingură de oregano uscat * jumătate de lămâie * 5 linguri de ulei extra virgin * jumătate de linguriță de piper negru * 1 linguriță de sare grunjoasă sau de mare
Spală bine legumele cu apă rece. Taie vinetele și dovleceii în rondele groase de 1-1,5 cm fiecare și morcovii în felii cât mai subțiri. Frige-le pe grillul încins pe ambele părți până când se rumenesc frumos și se înmoaie ușor.
Scoate-le pe un platou, stoarce zeama de lămâie și uleiul de măsline peste ele și adaugă-le un praf de sare, oregano uscat, piperul și coaja rasă de lămâie.
Servește salata după 30 de minute cu extra zeamă de lămâie și pătrunjel verde tocat mărunt. Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu