Ingrediente:
1 pungă de șnițele din soia * 1 frunză de dafin * sare grunjoasă * 2 albușuri * 2 lingurițe de boia dulce * 5 căței de usturoi pisați * 1 lingură de oregano uscat * 100 g de fulgi de porumb * 200 ml de ulei pentru prăjit * 1 linguriță de piper negru * 1 lingură de rozmarin uscat * 50 g de făină albă
Fierbe 30 de minute șnițelele din soia cu o frunză de dafin, rozmarinul uscat și o lingură de sare.
Scoate-le pe un platou și presează-le pe fiecare în parte, până când iese toată apa din ele.
Asezonează bucățile din soia cu boiaua dulce, piperul negru, oregano și usturoiul pisat. Lasă-le la macerat 15 minute.
Între timp bate albușurile spumă cu un praf de sare și zdrobește fulgii de porumb.
Încinge uleiul într-o tigaie cu fundul gros din inox. Trece fiecare bucată de soia prin făină, bezeaua de albuș și fulgii de porumb. Frige-le circa 3 minute pe o parte și 2 pe cealaltă parte.
Servește-le în sandvișuri cu salată verde. Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu