Ingrediente:
250 g de paste farfalle * jumătate de lămâie * 1 cutie de ton în ulei de măsline * 7 măsline negre fără sâmburi * 50 g de cașcaval * 1 linguriță de oregano uscat * un praf de curry * un praf de sare * un praf de piper negru * 15 frunze de busuioc proaspăt
Fierbe pastele în apă sărată clocotită, exact timpul indicat pe ambalaj. Strecoară-le și bagă-le la loc în oală. Rade coaja lămâii peste ele și adaugă-le conserva de ton bucăți în ulei de măsline. Stoarce zeama de la lămâie peste paste.
Taie cașcavalul în feliuțe subțiri și adaugă-l în oală, alături de oregano uscat, măslinele tăiate mărunt, frunzele de busuioc și alături de praful de curry, de sare și de piper negru. Amestecă-le cu o furculiță.
Servește-le imediat, alături de un pahar de vin alb demi-dulce. Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu