Ingrediente:
1 pulpă superioară de miel * 4 morcovi * 200 ml de vișinată * 1 linguriță rasă de piper negru * 2 lingurițe de rozmarin uscat sau o crenguță de rozmarin proaspăt * 1 linguriță de sare grunjoasă * 200 ml de apă plată * 100 g de unt * folie de aluminiu
Spală pulpa cu apă rece și usuc-o cu prosoape de hârtie. Cresteaz-o până la os și asezoneaz-o cu sare, rozmarin, piper proaspăt și vișinată. Las-o la macerat 1 h.
Unge o tavă mică de cuptor cu unt, așază pulpa în ea și toarnă apa plată în tavă. De jur împrejurul ei pune morcovii, tăiați pe lung și în două. Acoperă tava cu folie de aluminiu și coace-o 2h la foc mediu.
Dezosează carnea și servește-le imediat, alături de salată de sfeclă roșie cu hrean ras. Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu