miercuri, 16 noiembrie 2011

Fursecuri raw cu stafide, cacao și nucă




Încearcă să incluzi în meniul tău zilnic hrană neprocesată termic și vei fi mai plin(ă) de vitalitate și energie.

Ingrediente:
200 g de stafide * 3 linguri de miere de albine * 100 g de miez de nucă * 2 linguri de cacao de concentrație min. 20% * 5 linguri de fulgi integrali de ovăz * 1 lingură de scorțișoară * un praf de cuișoare * 30 g de nucă de cocos * 1 esență de rom





Spală stafidele cu apă rece și lasă-le la hidratat pentru 30 de minute în apă plată și o fiolă de rom.
Bagă în tocător toate ingredientele, mai puțin mierea, cacaoa,fulgii de ovăz și nuca de cocos. Scoate fructele mărunțite într-un castron și încorporează-le mierea de albine, fulgii de ovăz și cacaoa.
Formează bile de mărimea unei nuci și tăvălește-le prin nuca de cocos.


Servește-le alături de o cafeluță sau de o ciocolată fierbinte. Să ai poftă!

Niciun comentariu:

Print Friendly and PDF