duminică, 3 aprilie 2011

Pizza cu kaiser, caş, cârnaţi picanţi şi champignons


Dacă e weekend, e momentul perfect pentru o pizza savuroasă. Iată o combinaţie reuşită.
Ingrediente: (3 pizza) aluat pizza (aluat moale din: 300g făină, 25 g de drojdie, un praf de sare, 200 ml de apă plată, 2 linguri de ulei de măsline) * 150 g ciuperci champignons tăiaţe feliuţe * 150 g caş * 1 ou bătut cu un praf de sare * 150 g cârnaţi subţiri picanţi * 150 g kaiser tăiat feliuţe subţiri * 3 linguriţe de oregano uscat * 3 ardei iuţi tăiaţi în feliuţe * 1 ceapă tăiată julien * 9 linguri de suc de roşii * 15 măsline



Încinge cuptorul la maxim şi împarte aluatul în 3 părţi egale. Pune prima pizza pe fundul tăvii mari de cuptor (presărată cu mălai sau griş) după ce ai întins-o pe o planşeta unsă cu ulei.
Asezonează pizza cu 3 linguri de suc de roşii, 1 linguriţă de oregano, 50 g de kaiser, 50 g de cârnaţi tăiaţi feliuţe, 1 adei iute, 5 măsline, 50 g de caş, ceapă, 50 g de champignons şi câteva linguri de ou bătut. Coace-o circa 15 minute la foc maxim, iar pe următoarele câte 10 minute fiecare.
Serveşte-o cu sos de roşii cu ulei extra virgin de măsline şi ardei iute.Poftă bună!

Niciun comentariu:

Print Friendly and PDF