joi, 7 aprilie 2011

Şniţele din pălării de champignons


De când le-am descoperit, le fac măcar o dată pe lună sau atunci când am musafiri (succes garantat!). Sunt super săţioase şi foarte gustoase.


Ingrediente:
20 pălării de champignons mai mari * 3 ouă * 1 linguriţă de sare grunjoasă * 200 g făină albă * 200 g mălai de porumb * 7 căţei de usturoi pisaţi * 1 lingură de piper negru * 350 ml ulei pentru prăjit

Asezonează pălăriile cu piper şi sare, după ce le-ai spălat sub jet de apă rece.


Bate ouăle cu un praf de sare, usturoiul pisat şi o linguriţă de piper negru. Pune uleiul la încins într-o tigaie din inox.
Trece fiecare pălărie prin ou, făina albă, ou şi mălai de porumb.


Prăjeşte şniţelele la foc maxim, până când se rumenesc frumos.


Serveşte-le cu sos de mujdei cu iaurt sau cu muştar cu hrean. Poftă bună!

Niciun comentariu:

Print Friendly and PDF