miercuri, 27 iulie 2011

„Colon help” - home made



Hai să facem un pact! Hai să ne promitem că cel puțin de 2 ori pe an vom ține câte o cură de 21 de zile de detoxifiere totală a organismului, timp în care vom mânca mai puțină carne, vom lua câte o lingură din acest super convenabil „Colon help” - home made, vom lua suplimente de spirulină, polen, complexul B-urilor, vom face mai multă mișcare, vom fuma mai puțin (recomandarea mea: Stop fumat!) și vom consuma din belșug fructe și legume de sezon.
Eu îți garantez că dacă vei urma calea propusă de mine, te vei simți mai plin de viață, mai energic, mai ușor și mai fericit. Pentru că sănătatea noastră și a celor dragi din jurul nostru înseamnă totul. Hai să fim mai responsabili și să ne pese!

Ingrediente (1 borcan de 3 l):
5 plicuri de 125 g de semințe de in * 3 pachețele de tărâțe de psyllium de 100 g * 50 g de semințe de chimen * 25 g de semințe de coriandru * 25 g de oregano uscat * 20 g de pătrunjel uscat * 15 pliculețe de argilă de 5g





Trece toate semințele prin râșnița de cafea și transformă-le în pulberi fine, pe care le amesteci bine cu verdețurile uscate și pudra de argilă. Depozitează amestecul rezultat în borcane mai mici sau într-unul mai mare.
Preparându-ți acasă acest produs miraculos, economisești milioane („miliarde” ca să mă exprim așa). Fii isteț!


Timp de 21 de zile, tu și toți din casă - înainte de masă cu 15 minute, luați câte o lingură cu vârf din amestecul magic amestecat într-un pahar de apă (urmat imediat de ingerarea a unui alt pahar cu apă) sau și mai bine, pentru refacerea mai rapidă a florei intestinale, amesteci lingura de „Colon Help” - home made cu 200 ml de kefir proaspăt și după consumi imediat și un pahar de apă. Ai grijă să consumi cel puțin 1,5 l de apă pe zi în această perioadă.

Iată beneficiile aduse organismului:
- tărâțele de psyllium conțin cele mai multe fibre și au capacitatea de a absorbi toxinele din intestin și de a le elimina

- semințele de in stimulează digestia și conțin omega 3

- argila curăță sângele de toxine și reface echilibrul acido-bazic al organismului

- chimenul este un antiseptic și antiinflamator intestinal

- coriandrul combate balonările, elimină paraziții și elimină gazele

- oregano este antibacterian, colagog și antispasmodic

- pătrunjelul stimulează funcția hepatică și pe cea tirodiană și îmbunătățește funcționarea tuturor organelor vitale.

În primele zile pot să apară senzații de slăbiciune, amețeli, dureri de cap ușoare și diverse alergii pe piele de intensitate moderată datorate mobilizării toxinelor în fluxul sanguin. Redu cantitatea la jumătate și crește-o la o lingură cu vârf atunci când toate senzațiile ciudate dispar.

Ca orice alt produs, are și anumite precauții și contraindicații: scade absorbția medicamentelor orale ( a se administa cu 2 h înaintea pastilelor) și nu se administrează în cazul afecțiunilor grave ale intestinului, sarcină, alăptare sau la copiii mai mici de 12 ani.

Pentru cei din urmă recomand o cură simplă cu Argilă- supliment alimentar de 21 de zile care ajută la eliminarea toxinelor din organism, reechilibrarea și remineralizarea acestuia.

În final, iată și rețeta minune de „Detoxicolon” - home made pentru cei care vor să beneficieze și de efectele miraculoase ale pietrei de zeolit, cea care are capacitatea de a ne ajuta să eliminăm pesticidele și chimicalele periculoase din organism:

Ingrediente:
300 g de tărâțe de psyllium *  500 g de semințe de in *  30 comprimate de aloe vera *  semințe de senna 30 de comprimate (Laxen) *  15 g de pudră de crușin *  25 g de rozmarin uscat  * 10 g de pudră de ghimbir * 30 g de pudră de lemn dulce * 15 g de coriadru *  20 g de anason *  20 g de fenicul *  20 g de semințe de chimen * 30 comprimate de anghinare * 10 g de fructe de afin * 10 g de fructe de merișor * 60 comprimate de zeolit.

Toate ingredientele le găsiți în magazinele naturiste.
Sănătate multă!





2 comentarii:

Immunaid spunea...

Pentru mine a fost foarte important lipsa consumului de dulciuri, mancatul dupa ora 6 si consumul de fructe.

Ally spunea...

Buna ziua.Multumesc in numele tuturor celor ce au citit articolul acesta foarte folositor.Bineinteles ca am citit si eu ingredientele produsului Colon help si aveam de gand odata si odata sa il prepar acasa din produsele achizitionate separat reusind astfel sa economisesc destul de mult, dar amanam sau uitam si sa vad si pe altcineva care foloseste in acelasi fel produsele mi-a dat un impuls aparte sa ma mobilizez! Ma mir ca nu sunt mai multe aprecieri la adresa articolului, pentru ca e usor sa spui: 'A, stiam si eu sa fac asa' , dar impulsul conteaza la fel de mult cat ideea in cazul asta. :))

Print Friendly and PDF