sâmbătă, 2 aprilie 2011

Mici secrete pentru menţinerea fermităţii pielii


Vrei să fii cât mai mult timp tânără şi cu ten proaspăt? Atunci ai grijă să nu-ţi lipsească cele 3 vitamine esenţiale pentru un chip angelic: vitamina A, C şi E. Se găsesc sub formă de fiole, soluţii uleioase sau capsule.
Seara, unge-te cu uleiuri în loc de creme şi rezultatul nu va întârzia să apară.
Fă-ţi peeling o dată pe săptămână şi pune-ţi măşti din fructe şi legume de sezon.
Împotriva cearcănelor şi a pungilor inestetice de sub ochi îţi recomand să-ţi faci 2 măşti, ori de câte ori vrei să le estompezi: amestecă cafea măcinată cu cremă hidratantă şi las-o 20 de minute sub ochi, în strat gros. La fel procedezi şi cu pudra de ceai verde, măcinată cât mai fin în râşniţa de cafea. Cartoful, castravetele, morcovul şi masca de varză (albă sau roşie) făcute pastă în blender sunt nişte prieteni de încredere, pe care te poţi baza ori de câte ori simţi nevoia. Gălbenuşul de ou,argila şi zeama de lămâie, deasemenea.

Răsfaţă-te din când în când cu dischete demachiante înmuiate în ceai de albăstrele, pentru o vedere ageră şi ştergerea ridurilor fine. Încearcă măcar o dată pe săptămână să faci inhalaţie cu ierburi aromatice, pentru deschiderea porilor şi pentru o circulaţie bună a sângelui. Masează-ţi tenul întotdeauna cu mişcări ascendente.

Şi, nu în ultimul rând, consumă fructe şi legume proaspete, carne slabă, peşte şi dulciuri cu gelatină (au mult colagen).

Fii consecventă şi nu ai să regreţi! În lupta cu ridurile, în final, ele câştigă, dar asta nu înseamnă că nu putem să le ţinem la distanţă pentru mult mai mult timp. Mult succes!

Niciun comentariu:

Print Friendly and PDF