marți, 26 octombrie 2010

Paste integrale cu zucchini şi ciuperci


Ceva bun pentru papile mofturoase şi deloc carnivore. Se face uşor şi e bun de te lingi pe degete.

Pentru 2 porţii generoase ai nevoie de:

250 de grame de ciuperci champignon mici
jumătate de zucchini
200 grame paste integrale
2 linguri piure de roşii sau 1 linguriţă de pastă concentrată de tomate
ulei de măsline extra virgin
sare
piper
oregano
1 pahar vin alb, demisec sau dulce
2 căţei de usturoi

Opăreşte ciupercile timp de 10 minute, apoi scurge-le. Taie felii subţiri de zucchini şi căleşte-le timp de 10 minute în ulei de măsline, împreună cu usturoiul tăiat mărunt. Adaugă vinul şi ciupercile şi mai căleşte timp de 5 minute. Apoi adaugă piureul de roşii. După alte 5 minute, sărează, piperează, adaugă o linguriţă de oregano şi ia cratiţa de pe foc.



Pastele le pregăteşti ca aici. Garniseşti frumos şi te bucuri.
Rapid, ieftin, bun de ţi se topeşte în gură.

Niciun comentariu:

Print Friendly and PDF