miercuri, 16 februarie 2011

Cea mai bună cremă de brânză


Această reţetă am descoperit-o în copilărie, la zilele de naştere ale colegilor de şcoală. După nenumărate încercări, am reuşit să renasc gustul de demult.
Ingrediente:
250 g de brânză dietetică de văcuţă * 1 ou fiert * 1 ou crud * 1 linguriţă rasă de piper negru * 1 linguriţă de sare gemă sau de mare * 300 ml de ulei de floarea soarelui * 2 linguri de muştar clasic * 1 ceapă mare tocată foarte fin

Preparaţi maioneza din gălbenuşul fiert, gălbenuşul crud, sare,ulei şi muştar. Peste brânză adăugaţi ceapa şi piperul şi treptat câte o lingură de maioneză până o încorporaţi pe toată.


Serviţi-o pe pâine ţărănească cu feliuţe de gogoşari la oţet. Poftă bună!

Niciun comentariu:

Print Friendly and PDF