vineri, 18 februarie 2011

Frigărui dulci de pui


Îmi place mereu să combin arome diverse pentru preparatele mele la grătar, fie ele din carne sau nu. Iată un prânz delicios, cu puţine calorii.
Ingrediente: (4 porţii)
3 pulpe dezosate * 2 cepe medii * 2 linguri de muştar clasic * 1 linguriţă de curry * 1 linguriţă de boia dulce * 1 linguriţă cu sare gemă sau de mare * 1 lingură de oregano uscat * 1 linguriţă de pudră de cuişoare * coaja unei jumătăţi de lămâie

Asezonaţi carnea (tăiată cubuleţe) cu puţină sare, praful de cuişoare, coaja de lămâie şi oregano, iar ceapa( tăiată pe din patru şi desfăcută frunză cu frunză) cu sare, curry, boiaua dulce şi muştarul clasic.



Înfigeţi-le în băţ de frigăruie şi frigeţi-le pe grillul încins până când carnea şi ceapa se rumenesc frumos.



Serviţi-le cu garnitură de orez "hot" şi salată de varză roşie. Poftă bună!

Niciun comentariu:

Print Friendly and PDF